Den pædagogiske diplomuddannelse i kost, ernæring og sundhed

Den pædagogiske diplomuddannelse i kost, ernæring og sundhed henvender sig til alle med en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en relevant videregående voksenuddannelse (VVU) - fx til lærere, pædagoger, sygeplejersker mfl.

Læringsmål

Den studerende skal opnå faglige og pædagogiske kompetencer til at identificere og analysere aktuelle kost- og ernæringsbetonede sundhedsproblemer.

Den studerende skal kunne planlægge, gennemføre og evaluere undervisning, formidling og kommunikation om disse emner i institutioner, organisationer og virksomheder.

Dette opnås ved at den studerende gennem integration af praksiserfaring og udviklingsorientering

Praktiske informationer

Realkompetencevurdering

Opfylder du ikke de formelle adgangskrav kan du søge om at blive realkompetencevurderet.
Der kan søges realkompetencevurdering i forhold til kravet om adgangsgivende uddannelse, men ikke i forhold til kravet om mindst to års relevant erhvervserfaring.

Cxense Display