Fremtidsmuligheder - University College Sjælland

Fremtidsmuligheder

Fremtidsmuligheder

Efter du har bestået din bacheloreksamen giver Sundhedsstyrelsen dig din autorisation, som giver dig ret til at arbejde som sygeplejerske.

Du står herefter med et væld af muligheder for job især inden for sundhedssektoren, men også inden for andre områder både i det offentlige og private.

Interesserer du dig for at arbejde med børn vil et hospitals børneafdeling eller en barselsafdeling være en oplagt mulighed for dig.

Vil du hjælpe ofre for trafikuheld ville en kirurgisk afdeling med speciale i knoglebrud være en oplagt chance for dig.

Er du fascineret af det mere tekniske ville et job i en intensiv afdeling, på en skadestue eller i en narkoseafdeling være en fremtidig karrieremulighed for dig.

Vil du ud i verden, kunne et job hos læger uden grænser i verdens brændpunkter måske være en mulighed.

Vil du undervise eller arbejde med ledelse er der også gode muligheder indenfor sygeplejen.

Som professionsbachelor i sygepleje har du naturligvis også mulighed for at videreuddanne dig på master-, kandidat eller phd-niveau. Se University College Sjællands muligheder for videreuddannelse.

University College Sjælland

University College Sjælland er professionshøjskolen i Region Sjælland, som udbyder 10 mellemlange videregående uddannelser. University College Sjælland har ca. 600 ansatte, 8000 fuldtidsstuderende på professionsbacheloruddannelserne. University College Sjælland har en omfattende efter- og videreuddannelse, kursus- og formidlingsaktivitet med flere tusinde studerende og deltagere på årsplan. Center for Undervisningsmidler Sjælland er en del af University College Sjælland, som servicerer skoler m.v. i hele Region Sjælland.

Uddannelsessteder

University College Sjællands uddannelsessteder er placeret rundt om i Region Sjælland, på i alt 6 forskellige lokationer.

UNIVERSITY COLLEGE SJÆLLAND
Slagelsevej 7 - 4180 Sorø 
- Tlf. (+45) 7248 1000 - EAN-nr. 5798000554504 - CVR-nr. 30 87 43 23
© 2015 University College Sjælland