Specialisering - University College Sjælland

Pædagoguddannelsen

Specialisering

Den nye pædagoguddannelse er én samlet uddannelse, hvor du kvalificerer dig til hele pædagogens arbejdsfelt. Samtidig er der i uddannelsen tre forskellige specialiseringer, hvoraf du vælger én, som du skal fordybe dig i :

  • Dagtilbudspædagogik (0-5 årige)

  • Skole- og fritidspædagogik (6-18 år)

  • Special- og socialpædagogik

I løbet af din specialisering vil du få mulighed for at arbejde sammen med studerende fra andre uddannelser og med indholdet i de øvrige specialiseringer.

Specialiseringernes placering i UCSJ

Praktikgaranti

PÅ UDDANNELSEN ER DU SIKRET EN PRAKTIKPLADS GENNEM HELE UDDANNELSEN

Praktikken foregår i institutioner og på opholdssteder i Region Sjælland

University College Sjælland

University College Sjælland er professionshøjskolen i Region Sjælland, som udbyder 10 mellemlange videregående uddannelser. University College Sjælland har ca. 600 ansatte, 8000 fuldtidsstuderende på professionsbacheloruddannelserne. University College Sjælland har en omfattende efter- og videreuddannelse, kursus- og formidlingsaktivitet med flere tusinde studerende og deltagere på årsplan. Center for Undervisningsmidler Sjælland er en del af University College Sjælland, som servicerer skoler m.v. i hele Region Sjælland.

Uddannelsessteder

University College Sjællands uddannelsessteder er placeret rundt om i Region Sjælland, på i alt 6 forskellige lokationer.

UNIVERSITY COLLEGE SJÆLLAND
Slagelsevej 7 - 4180 Sorø 
- Tlf. (+45) 7248 1000 - EAN-nr. 5798000554504 - CVR-nr. 30 87 43 23
© 2015 University College Sjælland