Sprog, kultur og internationalisering

For dig der er vild med sprog, kultur og internationalisering,

Udover at lære om både det talte og skrevne sprog, får du kompetencer til at  lære børn og unge at kommunikere i en international kontekst.

Eksempler på undervisningsfag under denne profil:

  • Dansk
  • Tysk
  • Engelsk
  • Samfundsfag

Kombiner dine undervisningsfag med specialiseringsmoduler hvor du kan arbejde med sprog, kultur, internationalisering og fx entrepreneurship education in primary school.

I Vordingborg har du desuden mulighed for at vælge et talentforløb på vores International Honours Degree (eller dele heraf) sammen med internationale studerende fra mange forskellige lande.

Du kan tage denne profil i :

Vordingborg  - de optimale rammer for dig, som ønsker at studere  på en mindre uddannelsesinstitution, hvor sammenholdet er stort på tværs af årgange og hold - et campus med stærke traditioner og et internationalt miljø.

Roskilde - de optimale rammer for dig, som ønsker at studere på en større uddannelsesinstitution med mange uddannelser i et  hus - et nyt campus med et levende, dynamisk og tværfagligt miljø.

Begge campus byder på:

  • Kreative fagmiljøer
  • Gode inde- og udeomgivelser
  • Mange sociale aktiviteter samt god mulighed for at få indflydelse på studieliv og studiemiljø gennem forskellige råd og udvalg.

Vejledning

Har du spørgsmål i forhold til valg og sammensætning af profil, kan du kontakte vores studievejledning mandag, tirsdag  kl. 12-15 eller torsdag kl. 12-16 på tlf. 7248 1020.

Du kan også sende dit spørgsmål til studievejleder(@)ucsj.dk.

For dig, som ønsker at studere på en uddannelsesinstitution med stort sammenhold, stærke traditioner og et internationalt miljø.
For dig som ønsker at studere på en moderne uddannelsesinstitution med mange uddannelser i ét hus og med et levende, dynamisk, tværfagligt miljø.
Cxense Display