Studerende fortæller om valget af studie:

"De relationer du får med eleverne. Den ping pong du har med dem. Og når du ser, hvordan de gradvist udvikler sig. Det er super fedt"

Jan Antonisen, 28 år, Ringsted

"Universitetet var ikke mig, så jeg valgte om, og nu ved jeg bare, at det er det helt rigtige. Efterskole, folkeskole, privatskole eller noget helt fjerde har jeg ikke bestemt mig for. Jeg overvejer også at læse videre bagefter"

Emilie Lykkeberg, 24 år, Næstved

"Jeg fandt ud af, at jeg er god til at stille mig op foran andre og give viden fra mig, så andre bliver dygtigere. Det drømmer jeg om at bruge på vores små skoler og gerne i forhold til især udsatte børn og unge" 

Stephan Damm, 52 år, Gedser

"Jeg har fundet hjem til stedet, hvor jeg får tydelig studenterindflydelse og samtidig kan forene mit studie med socialt engagement i events og tid til min passion for cykling"

Rasmus Hvidtfeldt Raben, 23 år, Næstved

Din uddannelse | Dine valg

For dig, som ønsker at studere på en uddannelsesinstitution med stort sammenhold, stærke traditioner og et internationalt miljø.
For dig som ønsker at studere på en moderne uddannelsesinstitution med mange uddannelser i ét hus og med et levende, dynamisk, tværfagligt miljø.
Udforsk 3 eksempler på lærerprofiler og skab dig en stærk undervisningsprofil gennem dine interesser og favoritfag.
Gør en forskel i virkeligheden allerede under dine 3 praktikperioder på studiet.
Cxense Display