Gør en forskel som lærer i dit nærområde

Vil du være med til at løfte børn og unge, skabe fællesskaber og klæde dem på til verden?

Er du god til at lære fra dig og tør du gå tæt på andre mennesker?

Med en læreruddannelse i Roskilde eller Vordingborg, kan du være med til at udfylde en vigtig plads i børn og unges liv - måske endda i det område, du selv er vokset op.

Aktive studiemiljøer og højt engagement fra undervisere og medstuderende giver dig en stærk uddannelse, høj jobsikkerhed tæt på dit hjem og relationer for livet.

Du vil komme til at give af dig selv, og du vil opleve hvor meget, det giver igen.

Studerende fortæller om valget af studie:

"Jeg fandt ud af, at jeg er god til at stille mig op foran andre og give viden fra mig, så andre bliver dygtigere. Det drømmer jeg om at bruge på vores små skoler og gerne i forhold til især udsatte børn og unge" 

Stephan Damm, 52 år, Gedser

"Universitetet var ikke mig, så jeg valgte om, og nu ved jeg bare, at det er det helt rigtige. Efterskole, folkeskole, privatskole eller noget helt fjerde har jeg ikke bestemt mig for. Jeg overvejer også at læse videre bagefter"

Emilie Lykkeberg, 24 år, Næstved

"Jeg har fundet hjem til stedet, hvor jeg får tydelig studenterindflydelse og samtidig kan forene mit studie med socialt engagement i events og tid til min passion for cykling"

Rasmus Hvidtfeldt Raben, 23 år, Næstved

Der er nu lukket for ansøgning til studiestart februar 2017 - Du får svar om optagelse senest den 18. januar

  • Når din ansøgning er registreret hos UCSJ, modtager du en velkomstmail med besked om, at du skal oprette dig på vores Optagelsesportal. Det skal du gøre, så snart du har modtaget mailen, da det er herigennem, du modtager svar på din ansøgning samt modtager besked, hvis vi mangler information for at kunne behandle din ansøgning.
  • Optagelsesportalen kan du se status på din ansøgning. Din ansøgning vil som udgangspunkt stå med status gul, hvilket betyder, at din ansøgning er under behandling. Når vi har behandlet din ansøgning, vil den skifte status til grøn eller rød. Grøn betyder, at du opfylder adgangskravene og modtager svar på din ansøgning senest fredag den 9. december 2016. Rød betyder, at din ansøgning desværre ikke kan komme i betragtning til optagelse, da du ikke opfylder adgangskravene eller har kompetencer, der kan sidestilles hermed.

Din uddannelse | Dine valg

For dig, som ønsker at studere på en uddannelsesinstitution med stort sammenhold, stærke traditioner og et internationalt miljø.
For dig som ønsker at studere på en moderne uddannelsesinstitution med mange uddannelser i ét hus og med et levende, dynamisk, tværfagligt miljø.
Udforsk 3 eksempler på lærerprofiler og skab dig en stærk undervisningsprofil gennem dine interesser og favoritfag.
Gør en forskel i virkeligheden allerede under dine 3 praktikperioder på studiet.
Cxense Display