International

Udlandsophold

Din uddannelse hos University College Sjælland kan let tilføres et internationalt anstrøg. Du kan tage et studieophold ved en udenlandsk uddannelsesinstitution, en praktik i udlandet eller deltage i et engelsksproget internationalt modul på University College Sjælland.

Hvorfor tilbringe en tid af dit studie i udlandet?

  • Fordi det flytter noget – både personligt og fagligt! Din horisont udvides og din faglige og sproglige kunnen udvikles.
  • Fordi det er en enestående mulighed for at få prøvet dig selv af, at udvikle din interkulturelle kompetence og fordi du uden tvivl kommer beriget hjem.
  • Fordi du kan give dit CV en international profil.
  • Vi lever i en multikulturel verden, hvor forståelse for forskellighed er vigtig
  • Udlandsophold fremmer nytænkning, da man oplever andre måder at gøre tingene på - man bliver bevidst om fasttømrede, traditionsbundne handlinger og holdninger

Inden udveksling aftales hvilke dele af studiet, der kan gives merit for.

Læreruddannelsen kan give tilladelse til, at du kombinerer dit professionsbachelorprojekt med studieophold i udlandet.

 

Sådan ansøger du

Inden du sender din ansøgning afsted, er der en en hel del papirer, som du skal have styr på. Det kan få hjælp til hos din internationale vejleder eller internationalt kontor.

University College Sjælland

University College Sjælland er professionshøjskolen i Region Sjælland, som udbyder 10 mellemlange videregående uddannelser. University College Sjælland har ca. 600 ansatte, 8000 fuldtidsstuderende på professionsbacheloruddannelserne. University College Sjælland har en omfattende efter- og videreuddannelse, kursus- og formidlingsaktivitet med flere tusinde studerende og deltagere på årsplan. Center for Undervisningsmidler Sjælland er en del af University College Sjælland, som servicerer skoler m.v. i hele Region Sjælland.

Uddannelsessteder

University College Sjællands uddannelsessteder er placeret rundt om i Region Sjælland, på i alt 6 forskellige lokationer.

UNIVERSITY COLLEGE SJÆLLAND
Slagelsevej 7 - 4180 Sorø 
- Tlf. (+45) 7248 1000 - EAN-nr. 5798000554504 - CVR-nr. 30 87 43 23
© 2014 University College Sjælland