International læreruddannelse

- en verden til forskel

Brænder du for at undervise og er åben for nye kulturer, så vil undervisning i en international kontekst lige være dig. Den internationale læreruddannelse (ITE) er den første fulde professionsbacheloruddannelse, der uddanner lærere, som er særligt kvalificerede til at undervise på internationale og multikulturelle skoler.

Som studerende på den internationale læreruddannelse vil du opleve forskellige nationale og internationale pædagogiske tilgange og uddannelsessystemer. Du vil desuden få flere perioder med undervisningspraktik i internationale såvel som lokale skoler.

En 4-årig bacheloruddannelse

Når du efter 4 år er færdiguddannet som lærer, vil du opnå en professionsbachelorgrad. Du vil endvidere modtage et diploma supplement sammen med dit eksamensbevis, der viser, at du er særligt kvalificeret til at undervise på en international skole.

Stor efterspørgsel på international uddannelse

Antallet af internationale skoler er stigende. Dermed er efterspørgslen på lærere med en international læreruddannelse også kraftigt stigende mange steder i verden. 

Der er mange gode grunde til at vælge den internationale læreruddannelse:

  • Antallet af internationale skoler i verden er kraftigt stigende.
  • Der er stor efterspørgsel på velkvalificerede lærere på internationale skoler.
  • Du vil deltage i den første professionsbacheloruddannelse, der forbereder dig til lærerkarriere i internationale og multikulturelle skoler i hele verden.
  • Du vil også få undervisning af professionelle specialister fra flere lande for at blive en lærer i verdensklasse.

Du vil selvfølgelig samtidig være kvalificeret til at undervise i danske folkeskoler

Læs mere om uddannelsen her

ITE tilbydes i fællesskab af University College Sjælland, HBV University College (Norge) og Stenden University (Holland). Uddannelsen består af moduler, således at dele af uddannelsen læses i Danmark og andre dele læses hos vores partnere i Norge eller Holland. Det er endvidere muligt at komme på udlandsophold hos vores øvrige internationale partneruniversiteter.

Sprog

Undervisningen foregår på engelsk, men det er muligt at vælge visse fag på dansk som en del af uddannelsen.

Hvor

Du kan tage uddannelsen i Vordingborg tæt på stationen og kun 1 time fra København. På campus er der virkelig gode faciliteter herunder bibliotek, trådløs net og ungdomsboliger. Der er også et fantastisk studiemiljø med fredagscafé, sjove fester, fitness og sportsaktiviteter.

Adgangskrav

Adgangskravene til den internationale læreruddannelse er de samme som til den danske læreruddannelse. Ansøgning foregår via optagelse.dk, hvor du vælger læreruddannelsen, University College Sjælland, Vordingborg.