28. februar 2017
Arrangement Bliv klogere på din fremtid. Kom og mød vores undervisere, studerende og studievejledere,…
Bioanalytikeruddannelsen har både praktik og teori i de fleste moduler. Når du er optaget på uddannelsen, er du sikret en praktikplads.
Mange bioanalytikere får hurtigt job efter endt uddannelse - f.eks. i hospitalslaboratorier, lægehuse, fertilitetsklinikker eller biotech-industrien. …
Praktik og teori i samspil
Hvad laver en bioanalytiker og hvad lærer du på studiet ? -
Se videoen og bliv klogere
Sanne læser til bioanalytiker
Hør hvorfor Sanne valgte uddannelsen

Fokus på læring og sammenhold

Bioanalytikeruddannelsen i Næstved har de optimale rammer for dig, som ønsker at arbejde med den nyeste laboratorieteknologi på en mindre uddannelsesinstitution, hvor underviserne er nemme at få fat i, og der er stort fokus på hver enkelt studerende.

Som bioanalytiker får du mulighed for at analysere biologisk materiale med henblik på udredning, behandling og forebyggelse af sygdomme.

Et hav af muligheder
Uddannelsen er en mellemlang videregående professionsbachelor- uddannelse på 3½ år og veksler mellem teoretisk og praktisk undervisning på uddannelsesinstitutionen og de laboratoriemedicinske afdelinger på hospitalerne.

Karriere
Som færdiguddannet bioanalytiker får du titlen Professionsbachelor i biomedicinsk laboratorieanalyse. Du er nu autoriseret til job på forskelligartede medicinske laboratorier på blandt andet hospitaler, universiteter og i industrien. Du kan også læse videre og tage en diplom-, master-, eller kandidatuddannelse.

Praktikgaranti

På uddannelsen er du sikret en praktikplads gennem hele uddannelsen

Praktikken foregår på de laboratoriemedicinske afdelinger på Region Sjællands sygehuse

Cxense Display