Sygeplejerskeuddannelsen - University College Sjælland
SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN
Kom ind under huden på almindelige mennesker, der står i udfordrende situationer. Sygeplejerskeuddannelsen forbereder dig til at handle, holde hovedet koldt og vise omsorg i en hverdag, hvor dit nærvær er altafgørende.
UDDANNELSE

Sygeplejerskeuddannelsen

Velkommen til Sygeplejerskeuddannelsen

Handlekraft og omsorg

Sygeplejerskeuddannelsen er en mellemlang videregående professionsbacheloruddannelse, som giver dig en omfattende viden om menneskets reaktioner i forbindelse med sundhed, sygdom og lidelse. Det gør dig i stand til at vurdere akutte og kroniske sygdomstilstande og handle i forhold til dem.

En uddannelse med mange muligheder

Som færdiguddannet kan du få arbejde mange foskellige steder i sundhedsvæsenet- fra skadestuer over hjemmeplejen til børneafdelinger. du kan også arbejde ude i verdens brændpunkter eller læse videre og tage en diplom-, master-, eller kandidatuddannelse. 

Du kan læse til sygeplejerske i Roskilde, Slagelse, Næstved og Nykøbing F.

Uddannelsesformer

Du kan tage uddannelsen på tre forskellige måder: den ordinære, hvor du møder frem på uddannelsesstedet dagligt, som e-læring, hvor du en gang om måneden mødes med dine medstuderende; med merit, såfremt du på forhånd har relevante kvalifikationer og erhvervserfaring. 

Som færdiguddannet sygeplejerske får du titlen Professionsbachelor i sygepleje

Nyheder

UCSJ vil matche virksomheder med det offentlige på sundhedsområdet
Zealand Welfare Cluster er nu under etablering og vil i sommeren skabe de første konkrete offentlige-private samarbejder.

E-læring

For dig der har har behov for at studere fleksibelt, eller hvis du bor langt fra et uddannelsessted.

Om uddannelsen

Sygeplejerskeuddannelsen er bygget op i moduler, som sikrer, at du oplever en sammenhæng mellem de forskellige fag.

Studerende fortæller

Hør i videoen, hvorfor Kristine Øe har valgt uddannelsen til sygeplejerske

University College Sjælland

University College Sjælland er professionshøjskolen i Region Sjælland, som udbyder 10 mellemlange videregående uddannelser. University College Sjælland har ca. 600 ansatte, 8000 fuldtidsstuderende på professionsbacheloruddannelserne. University College Sjælland har en omfattende efter- og videreuddannelse, kursus- og formidlingsaktivitet med flere tusinde studerende og deltagere på årsplan. Center for Undervisningsmidler Sjælland er en del af University College Sjælland, som servicerer skoler m.v. i hele Region Sjælland.

Uddannelsessteder

University College Sjællands uddannelsessteder er placeret rundt om i Region Sjælland, på i alt 6 forskellige lokationer.

UNIVERSITY COLLEGE SJÆLLAND
Slagelsevej 7 - 4180 Sorø 
- Tlf. (+45) 7248 1000 - EAN-nr. 5798000554504 - CVR-nr. 30 87 43 23
© 2015 University College Sjælland