Sådan bliver du informeret

Som studerende på University College Sjælland får du de fleste informationer elektronisk. Her er en kort introduktion til de forskellige platforme, hvor du vil modtage information.

Læringsplatform
Fronter er en fælles digital læringsplatform på University College Sjælland. Det er i Fronter, du som studerende får adgang til materiale, oplysninger og lignende i forbindelse med dit studium. Meget skriftligt arbejde skal også afleveres i Fronter. Du finder Fronter ved at gå ind på: net.ucsj.dk

UCSJ e-mail
Din UCSJ e-mail kan også blive brugt til kommunikation direkte til dig. Du får adgang til din UCSJ e-mail ved at gå ind på: net.ucsj.dk. Din e-mailadresse består af tallene og bogstaverne fra dit brugernavn efterfulgt af @ucsj.dk.
Hvis dit brugernavn er bn123456, er adressen på din studiemail bn123456@ucsj.dk.

Informationsskærme
På uddannelsesstederne hænger der informationsskærme. På informationsskærmene kan du se aktuelle arrangementer - både på dit uddannelsessted og andre af UCSJ’s uddannelsessteder.

Dit brugernavn og password til it-systemerne

Du får tilsendt et personligt brugernavn og adgangskode. Med dit brugernavn og adgangskode får du adgang til UCSJ’s it-systemer. Således kan du logge på det trådløse netværk på uddannelsesstedet, din UCSJ e-mail og den fælles digitale læringsplatform, Fronter. Det vil sige ét og samme brugernavn og adgangskode til det hele.

På adgangskode.ucsj.dk kan du ændre din adgangskode, hvis du ønsker det. Det er vigtigt, at du medbringer brugernavn og adgangskode den første uge på studiet

Cxense Display