Organisation

University College Sjælland er en af de syv professionshøjskoler i Danmark, der udbyder professionsbacheloruddannelser, efter- og videreuddannelser og kurser inden for vores faglige områder. På University College Sjælland er der ca. 600 ansatte, 8000 fuldtidsstuderende på professionsbacheloruddannelserne og 2.500 i videreuddannelse.

Bestyrelse og direktion

University College Sjælland ledes af en bestyrelse, der ansætter direktionen og har det overordnede og strategiske ansvar. Direktionen står for den daglige og administrative ledelse og er fysisk placeret i Ledelse og Fællesfunktioner i Sorø på Slagelsevej 7.

Seks faglige kraftcentre

UCSJ er organiseret i seks faglige centre, der hver især rummer grunduddannelser, efter- og videreuddannelse og forskningsaktiviteter.

Syv lokationer

University College Sjælland er spredt rundt omkring i Region Sjælland på syv lokationer: Kalundborg, Næstved, Roskilde, Slagelse, Sorø, Vordingborg og Nykøbing F. Se de syv lokationer her.

Vedtægt

Vedtægten er godkendt af bestyrelsen den 30. april 2014 og af ministeriet den 9. maj 2014. Vedtægten fastlægger de formelle rammer for University College Sjælland, herunder for bestyrelse, rektor, uddannelsesudvalg mv.

Kontakt

Kontaktperson vedr. vedtægt sekretariatschef Nanna Ferslev naf@ucsj.dk.

Cxense Display