UCSJ ansætter ny direktør for området Sundhed og Social

Et enigt ansættelsesudvalg har på baggrund af et stærkt ansøgerfelt besluttet at ansætte Daniel Schwartz Bojsen som UCSJ's nye direktør for området Sundhed og Social. Daniel Schwartz Bojsen er 41 år og kommer fra en stilling som centerchef i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune, som han har bestridt de seneste ca. tre et halvt år.

Daniel Schwartz Bojsen er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet, hvorfra han også har flere års undervisningserfaring som ekstern lektor. Daniel Schwartz Bojsen har før sin ansættelse i Københavns Kommune haft ansvaret for Rambøll Managements afdeling for social- og sundhedspolitik – en afdeling han har været med til at opbygge.

”Med ansættelsen af Daniel Schwartz Bojsen får UCSJ en direktør med stor faglig indsigt i udviklingen på både sundheds- og socialområdet, herunder erfaring med ledelse, kommunal forvaltning og drift og med udvikling af markedsbaserede konsulentydelser inden for de to områder. Daniel tilfører dermed nogle vigtige kompetencer og erfaringer til den nuværende topledelse og til UCSJ som helhed”, siger Camilla Wang.

Området Sundhed og Social får en direktør med et stort personligt engagement i sundheds- og socialområdet.

”Daniel Schwartz Bojsen vil kunne bidrage til at realisere UCSJ’s ambition om at yde et synligt bidrag til Region Sjællands udvikling gennem fremragende uddannelser samt forskning og udvikling, der i sidste ende gør en positiv forskel for borgere og patienter”, siger Camilla Wang.

Daniel Schwartz Bojsen glæder sig til at bidrage til UCSJ’s fortsatte udvikling. 

”Jeg glæder mig til at arbejde for bedre grunduddannelse og efter/videreuddannelse for de meget vigtige professionsuddannelser på social- og sundhedsområdet. God uddannelse og kompetenceudvikling er en afgørende forudsætning, hvis vi skal lykkes med at styrke velfærdssamfundet under stigende krav i dag og i fremtiden. Jeg glæder mig til at være en del af et dynamisk uddannelsesmiljø i Region Sjælland”, siger Daniel Schwartz Bojsen

Daniel Schwartz Bojsen tiltræder 1 august 2017.

Nyhed En af psykologiens fremmeste tænkere – skaberen af teorien om socialkonstruktionisme og leder af The…
Nyhed Tallene fra årets kvote 1 og 2 ansøgninger er nu opgjort, og de viser, at UCSJ har fået 3761…
Nyhed To forskningsprofiler vil efter sommerferien indgå som docenter i arbejdet med forskning under…
Nyhed Fra 2014 til 2016 er antallet af nye studerende på meritlæreruddannelsen blevet firedoblet på…
Cxense Display