Konference - Hjælp eleverne på de sociale medier

Hævnporno, netetik, kattevideoer og digital undervisning – sociale medier har indflydelse på eleverne i skolen på mange forskellige måder.

Tag med på konference den 1. september 2017 og bliv klogere på, hvordan du kan hjælpe eleverne med at opnå kompetencer til at begå sig og beskytte sig selv på internettet og på de sociale medier.

Konferenceprogrammet byder på faglige oplæg, udstilling af relevante læremidler og mulighed for at netværke med kollegaer. 

Du kan opleve: 

  • Internetrettigheder og overgreb v/ Emma Holten, feministisk aktivist og skribent, medstifter og redaktør på magasinet Friktion, studerende ved Københavns Universitet.
  • Online i skolen v/ Jonas Ravn, cand.mag. medievidenskab, projektleder og oplægsholder hos Center for Digital Pædagogik.
  • Hvad kan vi lære af flyvende, vrissende, hvæsende katte på internettet? v/ Malene Erkmann, uddannet folkeskolelærer og cand.it. i design og kommunikation og medier, underviser ved UCSJ's efter- og videreuddannelsesafdeling. 
  • Sociale medier i danskundervisningen v/ Susanne Hansson, efterskole- og dansklærer, pædagogisk konsulent for dansk hos Center for Undervisningsmidler Sjælland. 

Se hele programmet og tilmeld dig her.

Nyhed En af psykologiens fremmeste tænkere – skaberen af teorien om socialkonstruktionisme og leder af The…
Nyhed Et enigt ansættelsesudvalg har på baggrund af et stærkt ansøgerfelt besluttet at ansætte Daniel…
Nyhed Tallene fra årets kvote 1 og 2 ansøgninger er nu opgjort, og de viser, at UCSJ har fået 3761…
Nyhed To forskningsprofiler vil efter sommerferien indgå som docenter i arbejdet med forskning under…
Nyhed Fra 2014 til 2016 er antallet af nye studerende på meritlæreruddannelsen blevet firedoblet på…
Cxense Display