Bioanalytikere og pædagoger indtog VestsjællandsCentret

UCSJ deltog også i år i Forskningens Døgn i VestsjællandsCentret, og havde i år fokus på at lave aktiviteter med stor offentlig appel. En af aktiviteterne handlede om at se sit eget DNA bistået af bioanalytikerstuderende.

UCSJ's bioanalytikerstuderende og pædagogstuderende skabte stor interesse, da uddannelserne fredag den 28. april deltog i Forskningens Døgn arrangementet i VestsjællandsCentret. I en af standene stillede bioanalytikeruddannelsen op med temaet "Vil du se dit eget DNA", der relaterer til Bioanalytikeruddannelsens forskningsområde "personlig medicin".

Standen var i børnehøjde, og der var stor aktivitet. Det var begejstrede børn og spørgelystne forældre ,som med stor succes fik set deres eget DNA fra en spytprøve, ved hjælp af køkkensalt, opvaskemiddel, citronsaft og husholdningssprit.

UCSJ's pædagoguddannelse stillede også op med et andet stort tema: teknologi og specialpædagogik. I den stand var der fokus på, hvordan teknologi kan understøtte børn, unge og voksne med fysiske eller psykiske udfordringer. Derfor blev der i standen flittigt leget med robotter og anden teknologi. ​​

Nyhed En af psykologiens fremmeste tænkere – skaberen af teorien om socialkonstruktionisme og leder af The…
Nyhed Et enigt ansættelsesudvalg har på baggrund af et stærkt ansøgerfelt besluttet at ansætte Daniel…
Nyhed Tallene fra årets kvote 1 og 2 ansøgninger er nu opgjort, og de viser, at UCSJ har fået 3761…
Nyhed To forskningsprofiler vil efter sommerferien indgå som docenter i arbejdet med forskning under…
Nyhed Fra 2014 til 2016 er antallet af nye studerende på meritlæreruddannelsen blevet firedoblet på…
Cxense Display