Åbent hus i syv uddannelsesbyer

Ingeniøruddannelsen i Kalundborg og de nye fokuslinjer på læreruddannelsen bliver nogle af nyhederne, når kommende studerende inviteres indenfor i syv byer på Sjælland. Også socialrådgiveruddannelsen i Slagelse er blandt nyhederne.

Region Sjællands første ingeniøruddannelse åbner efter sommerferien i Kalundborg. Samtidig åbnes læreruddannelsens nye teknologi-talentlinje i Vordingborg, mens UCSJ i Roskilde modtager de første studerende på regionens nye musiklæreruddannelse. Og i Slagelse kan byen for første gang tage imod studerende på socialrådgiveruddannelsen.

Nyhederne er således mange, når UCSJ byder velkommen til Åbent hus den 6-8. juni i hele Region Sjælland med fokus på at informere om mulighederne inden ansøgningsfristen til kvote 1 den 5. juli klokken 12. Helt nyt er i år, at der holdes åbent hus i Kalundborg til den nye diplomingeniøruddannelse i bioteknologi, som man også kan høre om i Roskilde. De øvrige campusbyer er de samme som sidste år, og her vil der være information at hente om de 11 uddannelser, der udbydes af UCSJ: Administrationsbachelor, Bioanalytiker, Diplomingeniør i bioteknologi, Ergoterapeut, Ernæring og sundhed, Fysioterapeut, Leisure Management, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver og Sygeplejerske. Der vil desuden være oplæg for udvalgte uddannelser på de enkelte campusser. 

Ved Åbent Hus vil der være mulighed for at komme på rundvisning, møde studerende, campuschefer, undervisere, studievejledere og andre, der kan give svar på alle typer af spørgsmål.

Bortset fra ingeniøruddannelsen kan alle uddannelserne tage som e-læring. Så har man ikke mulighed for at følge et normalt studieforløb med fremmøde, kan uddannelserne følges alligevel. E-læring kræver dog en betydelig selvstændighed og modenhed, så UCSJ anbefaler normalt studerende fra ungdomsuddannelserne at læse på normalt dagstudie. 

Omkring 75 procent af alle ansøgere til uddannelserne på University College Sjælland kommer ind via kvote 1, der har ansøgningsfrist den 5. juli klokken 12. I år gives digitalt svar på ansøgningen ved døgnets begyndelse den 28. juli. 

Efter den 28. juli vil der også være en chance for at få en uddannelsesplads via efteroptaget, hvor ledige pladser kan søges. Det kan man læse mere om på hjemmesiden for UCSJ. 

Mere information om datoer, oplæg og steder

Nyhed En af psykologiens fremmeste tænkere – skaberen af teorien om socialkonstruktionisme og leder af The…
Nyhed Forskningsprojektet ”Børn der flygter alene”, der sætter fokus på uledsagede flygtningeunges…
Nyhed Der er stort behov for flere sygeplejersker i Region Sjælland – både nu og i de kommende år. Nu…
Nyhed Vinderen af Bachelorprisen 2017 blev fysioterapeut Linda Rasmussen fra fysioterapeutuddannelsen i…
Nyhed Den nationale handlingsplan for demens medfører nye udfordringer i kommunerne lige nu. Derfor…
Cxense Display