Faglige netværk med fokus på it-pædagogik og it-didaktik

02.03.2012
Faglige netværk med fokus på it-pædagogik og it-didaktik
Mange kommuner har et stigende fokus på it-didaktik og it-pædagogik i skolen. Derfor etablerer Center for Videreuddannelse nu faglige netværk med fokus på it-didaktik og it-pædagogik.

Målet med netværkene er at dele aktuel viden og erfaringer inden for it-didaktik og pædagogik samt at videreformidle viden om nye tiltag inden for it og innovation i skolen.

Center for Videreuddannelse etablerer to netværk i Region Sjælland. I den nordlige del af regionen er følgende kommuner med i et netværk: Greve, Køge, Lejre, Solrød, Roskilde, Odsherred, Holbæk, Kalundborg og Slagelse. I den sydlige del af regionen er Faxe, Vordingborg, Næstved, Guldborgsund, Stevns, Ringsted, Sorø og Lolland kommuner inviteret til det første netværksmøde 12. april i Vordingborg.

Hvis du ønsker mere information om netværkene, er du velkommen til at kontakte os:

  • Konsulent Ana Luisa Wang tlf. 7248 1263, mail alw@ucsj.dk
  • Konsulent Peter Hjørnet tlf. 7248 1264, mail phj@ucsj.dk
Tilbage
 

Alle nyheder

Læreruddannelsen i Holbæk lukker
UCSJ’s bestyrelse har på sit møde den 28. marts truffet endelig beslutning om at lukke læreruddannelsen i Holbæk i sommeren 2014....
Litauens første hospice er formet efter Lollandsk model
Efter at UCSJ i 2013 arrangerede studiebesøg af lituatiske undervisere, får Litauen nu deres første hospice - efter Lollandsk model.
Nu skal robotter ind i danske folkeskoler
University College Sjælland går nu i fuld gang med at teste nye robotteknologier, der kan styrke kvaliteten af undervisningen i...
Nyt offentligt-privat partnerskab om robotter i skoler og på sygehuse
Nye teknologiske løsninger på velfærdsområdet skal udvikles i tæt samarbejde mellem private og offentlige aktører. Derfor har Blue...
Socialrådgivernes seks digitale dilemmaer
Dygtige socialrådgivere skal også kunne manøvrere i digitale systemer og oparbejde blik og forståelse for systemernes muligheder og...
Viser 21 til 25 ud af 560
 
University College Sjælland

University College Sjælland er professionshøjskolen i Region Sjælland, som udbyder 10 mellemlange videregående uddannelser. University College Sjælland har 10.000 studerende og 600 medarbejdere fordelt på 7 lokationer. University College Sjælland har en omfattende efter- og videreuddannelse, kursus- og formidlingsaktivitet med flere tusinde studerende og deltagere på årsplan. Center for Undervisningsmidler Sjælland er en del af University College Sjælland, som servicerer skoler m.v. i hele region Sjælland.

Uddannelsessteder

University College Sjællands uddannelsessteder er placeret rundt om i Region Sjælland, på i alt 7 forskellige lokationer.

UNIVERSITY COLLEGE SJÆLLAND
Slagelsevej 7 - 4180 Sorø 
- Tlf. (+45) 7248 1000 - Fax (+45) 7248 1005
© 2014 University College Sjælland