Skal du på udveksling
Morten Pristed, chef for Internationalt Sekretariat, fortæller hvilke muligheder studerende på UCSJ har for at tage et udlandsophold under deres uddannelse.
Hos UCSJ har du mulighed for både praktik og studier i hele verden. Vi har samarbejdsaftaler med institutioner både i og udenfor Europa.
Studerende på University College Sjælland blogger fra praktik og studieophold i hele verden
Din uddannelse hos University College Sjælland kan let tilføres et internationalt præg, f.eks ved at deltage i et engelsksproget internationalt modul …
Brænder du for at undervise og er åben for nye kulturer, så vil undervisning i en international kontekst lige være dig.
The Leisure Management education is a medium cycle higher professional bachelor education directed towards the leisure and adventure industry.
Overvejelser om udvekslingsophold
Morten Pristed, chef for International Sekretariat, fortæller hvilke overvejelser, du skal gøre dig, før du beslutter dig for, om du skal på udvekslingsophold.

Kontakt os

Internationalt Sekretariat
Hélène Kelly International konsulent
Tlf. 7248 2747 hke@ucsj.dk Se profil på ucviden vCard

 

 

Spørgsmål om: Sundhedsuddannelsen, kvalitetssikring, Erasmus projekter, COHAB

Stephanie Wenzell Aziz Konsulent ved Internationalt Sekretariat
Tlf. 7248 1199 scaz@ucsj.dk Se profil på ucviden vCard

 

 

Spørgsmål om: Erasmus+ programmet, bilaterale aftaler, medarbejdermobilitet, website

Anne-Mette Printz Studieadministrativ medarbejder
Internationale koordinatorer
Nødsituation

For UCSJ studerende i udlandet:

I tilfælde af en nødsituation uden for kontortid kan vi kontaktes på telefonnummer:+ 45 7611 7060

Dette telefonnummer skal kun benyttes af studerende på studie-/praktikophold eller deres vært. Nummeret skal kun benyttes i tilfælde af alvorlig sygdom eller ulykke el.lign.

Hvis der opstår en egentlig krisesituation (overfald,  alvorlig ulykke , dødsfald) og der skønnes at være brug for psykolog-bistand , skal den ansvarlige Internationale pædagogiske vejleder  (IPV’en) eller Internationalt Sekretariat kontaktes. UCSJ har et Falck Health Care abonnement der dækker samtlige medarbejdere, men som også giver mulighed for UCSJ at trække på et team af psykologer som kan træde til i både ud og indland. Det skal i alle tilfælde aftales via en kontakt i Internationalt Sekretariat eller hvis dette ikke er muligt en Uddannelseschef.