Hos UCSJ har du mulighed for både praktik og studier i hele verden. Vi har samarbejdsaftaler med institutioner både i og udenfor Europa.
Studerende på University College Sjælland blogger fra praktik og studieophold i hele verden
Studieophold i Holland
Nikoline og Hannah fra fysioterapeutuddannelsen fortæller om det gode ved at være på udveksling
Din uddannelse hos UCSJ kan let tilføres et internationalt præg, f.eks ved at deltage i et engelsksproget internationalt modul
Brænder du for at undervise og er åben for nye kulturer, så vil undervisning i en international kontekst lige være dig.
The Leisure Management education is a medium cycle higher professional bachelor education directed towards the leisure and adventure industry.
Kristoffer arbejdede med gadebørn i Filippinerne
Hør Kristoffer fortælle om sit praktikophold, hvor han arbejdede med gadebørn og socialt udsatte børn.

Kontakt os

Internationale koordinatorer
Nødsituation

For UCSJ studerende i udlandet:

I tilfælde af en nødsituation uden for kontortid kan vi kontaktes på telefonnummer:+ 45 7611 7060

Dette telefonnummer skal kun benyttes af studerende på studie-/praktikophold eller deres vært. Nummeret skal kun benyttes i tilfælde af alvorlig sygdom eller ulykke el.lign.

Hvis der opstår en egentlig krisesituation (overfald,  alvorlig ulykke , dødsfald) og der skønnes at være brug for psykolog-bistand , skal den ansvarlige Internationale pædagogiske vejleder  (IPV’en) eller Internationalt Sekretariat kontaktes. UCSJ har et Falck Health Care abonnement der dækker samtlige medarbejdere, men som også giver mulighed for UCSJ at trække på et team af psykologer som kan træde til i både ud og indland. Det skal i alle tilfælde aftales via en kontakt i Internationalt Sekretariat eller hvis dette ikke er muligt en Uddannelseschef.

Cxense Display