Velkommen til kantinerne i University College Sjælland

Hvert University College Sjælland campus har tilknyttet en eller flere kantiner, hvor studerende og ansatte hver dag har mulighed for at købe et velsmagende måltid. Kantinerne har stort fokus på, at deres arbejde ikke kun er madudlevering - kantinen er det uformelle samlingspunkt på lokationerne og altid et rart sted at være.

UCSJ's kantiner tager positionen som garant for det gode studiemiljø alvorligt og har derfor en klar madpolitik: Mad, der smager og vækker sanserne, tilberedes fra bunden, såvidt det er muligt og med sæsonens friske råvarer. En enkel og jordbunden filosofi, som giver glade og energifyldte studerende, kursister og medarbejdere. 

Virksomheder og organisationer har desuden mulighed for at bestille velsmagende forplejning til møder og kurser afholdt på UCSJ.

Vores seks kantiner har Det Økologiske Spisemærke - bronze, hvilket betyder at kantinerne har Fødevarestyrelsens bevis for, at 30-60% af alle de råvarer, der bruges i kantinerne, er økologiske.

UCSJ’s kantiner har REFOOD-mærket, som beviser, at der sættes aktivt ind mod madspild i de seks kantinekøkkener rundt omkring på Sjælland.

Lige fra den tidlige morgenstund er der en fantastisk stemning. Når de første studerende møder ind, dufter der af frisk kaffe og nybagte boller. Senere på dagen pirrer frokostbuffeten sanserne, hver dag serverer vi en lækker frokostbuffet, med lune retter, forskellige spændende salater, 2 slags dressinger og 2 slags brød - alt er selvfølgelig hjemmelavet. Og hen på eftermiddagen er vi klar med lidt lækkert til den søde tand.

Vi har åbent mandag-fredag fra kl. 8.00-14.30.

Køb vores kogebog

Cxense Display