Billedkunst

Gratis cafémøde: Fokus på at udstille børns arbejder

Tag med til Det Røde Tårn i Slagelse, hvor du får en omvisning med dialog og opgaver i udstillingen af børnekunst. Kunsten er lavet af elever i Slagelse Kommunes grundskoler i billedkunst samt håndværk og design.

På cafémødet kommer vi bl.a. ind på æstetiske læreprocesser og de fem virksomhedsformer - en model til at planlægge undervisningen - samt pædagogisk indretning i forhold til fagets mål og muligheder.

Cafémødet finder sted torsdag den 30. marts 2017 kl. 14.30-16 på Sdr. Stationsvej 1-5 i Slagelse. Tilmeld dig her.

Udstillingen åbnes fredag den 24. marts kl. 11 og kan ses frem til søndag den 9. april 2017. Skoleklasser og institutioner kan få adgang alle hverdage i uge 13 og 14. Læs mere i pressemeddelelsen (pdf). Udstillingen arrangeres af Danmarks Billedkunstlærere og Slagelse Kultur.

Stop motion-film er en god mulighed for at arbejde med digitale mediers billedskabende muligheder, herunder digitale billedfortællinger. Læs mere. …
Lån kunst til undervisningen i billedfremstilling, billedanalyse og billedkommunikation. Hent inspiration i vores samling af læremidler.

Læremidler

Se de nyeste læremidler, som du kan låne til billedkunst i mitCFU - klik her.

Inspiration på EMU

Få inspiration til din undervisning i billedkunst - klik her.

Kultur- og Skoletjenesten

Find museer, arbejdende værksteder, kirker m.m. i dit nærområde - klik her.

Ressourcer til billedkunst

Sådan bruger du Pinterest

Husk, at du skal oprette en gratis bruger på Pinterest for at tilgå vores opslagstavler. Se videoen her om, hvordan du gør: youtu.be/naKXVR3OLr4

Hvis du gerne vil vide mere om Pinterest, så se videoen her: youtu.be/YgVOJchbSyY

Cxense Display