Bibliotek - University College Sjælland

Studiemiljø

Bibliotek

Hvert campus har tilknyttet et eller flere biblioteker. Bibliotekernes materialesamlinger er målrettet de uddannelser, der kan læses på uddannelsesstedet. Kommer du ud for, at biblioteket ikke ligger inde med præcis det materiale, som du har brug for, så er biblioteket også behjælpelig med at hente materialet hjem enten fra et af University College Sjællands øvrige biblioteker eller fra et andet bibliotek i Danmark eller udlandet.

Foruden bøger kan du også låne tidsskrifter og bacheloropgaver.

På biblioteket:

  • kan du få vejledning og kurser i litteratur- og informationssøgning
  • kan du få adgang til søgebase og elektroniske tidsskrifter
  • er der en håndbogssamling med relevante danske og udenlandske opslagsværker

Du kan læse mere om University College Sjællands Bibliotek her.

University College Sjælland

University College Sjælland er professionshøjskolen i Region Sjælland, som udbyder 10 mellemlange videregående uddannelser. University College Sjælland har ca. 600 ansatte, 8000 fuldtidsstuderende på professionsbacheloruddannelserne. University College Sjælland har en omfattende efter- og videreuddannelse, kursus- og formidlingsaktivitet med flere tusinde studerende og deltagere på årsplan. Center for Undervisningsmidler Sjælland er en del af University College Sjælland, som servicerer skoler m.v. i hele Region Sjælland.

Uddannelsessteder

University College Sjællands uddannelsessteder er placeret rundt om i Region Sjælland, på i alt 6 forskellige lokationer.

SLAGELSE
Ingemannsvej 17 - 4200 Slagelse 
- Tlf. (+45) 7248 1000 - EAN-nr. 5798000554504 - CVR-nr. 30 87 43 23
© 2015 University College Sjælland