31. august 2017

Temadag: Nye veje i løsninger af velfærdsudfordringer

Det danske velfærdsamfund, som vi kender det, er under pres. Der er brug for idéer og inspiration til at finde nye måder at løse de velfærdssamfundets udfordringer. Samtidig ser vi rundt omkring, hvordan der opstår nye samspil på tværs af sektorer. Kommuner, borgere, erhvervs- og uddannelsesaktører begynder at samarbejde på nye måder – disse nye samarbejder viser både nye veje, men møder også modstand og stilles i dilemmafyldte situationer.

Temadagen har fokus på deltagelse og fælles ejerskab til et samskabende mind-set

Oplæg af Oplæg fra Annika Agger (lektor fra RUC) og Iben Nova Rask (projektleder i Projekt Opdrift - den socialøkonomiske vækstzone i områdefornyelsen i Kbh. NV.)

Målgruppe

Private, kommunale, regionale og NGO medarbejdere, konsulenter og ledere der arbejder med borgerinddragelse, medborgerskab, socialøkonomi og social samt arbejdsmarkedsområdet, land- og by udvikling, udvikling, projekter, tilflytning/bosætningsstrategi og alle der er interesseret i.

Denne temadag er den anden af 4 temadage om nye veje i løsninger af velfærdsudfordringer.
Alle temadagene undersøger dette felt fra en teoretisk vinkel og med perspektiver fra en eller flere positioner i praksis.

Kommende temadage

  • Den 5. oktober om nye roller og kompetencer, der understøtter et samskabende mind-set
  • Den 2. november om dokumentation, måling og evaluering af samskabende processer

Pris:

950,- kr. pr. dag  inkl. moms. 

Tilmeld dig her

Campus Roskilde

Trekroner Forskerpark 4
4000 Roskilde
31. august 2017 9:00 - 15:00
Cxense Display