16. maj 2017

GÅ HJEM-MØDE hos COK Herlev

Kom og hør om mulighederne for at bygge oven på din akademi- eller Kommunomuddannelse med en Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration.

Er du administrativ medarbejder, der er i gang med eller har afsluttet en akademiuddannelse, fx. Kommunomuddannelsen har du mulighed for at videreuddanne dig med en diplomuddannelse.

Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration er for mange den naturlige overbygning på en Kommunomuddannelse på akademiniveau.

COK og UCSJ samarbejder om at udbrede kendskabet til Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration - som nu udbydes som særligt tilrettelagte forløb i COK Herlev.

Vi inviterer dig og måske din leder til et gå hjem-møde, hvor vi sammen vil fortælle mere om diplommodulerne og hvordan du bedst kommer videre med din uddannelse og får glæde af, at Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration nu kan gennemføres hos COK i samarbejde med UCSJ.

I efteråret kan du gennemføre
VELFÆRDSINNOVATION (valgmodul 10 ECTS)
FORVALTNINGSRET (obligatorisk modul 10 ECTS)

Ved arrangementet kan I møde konsulent Ditte Vestergaard fra UCSJ, Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration og konsulent Martin Nielsen fra COK, Kommunomuddannelsen - og høre mere om udbuddet.

Arrangementet er gratis

Tilmelding: mail til abs@cok.dk

Læs mere om Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration

COK Herlev

Lyskær 3EF, 1 sal
2750 Herlev
16. maj 2017 15:00 - 16:30
Cxense Display