25. januar 2017

Formidlingsseminar på Campus Næstved

Kom og mød op til en spændende eftermiddag, og hør de nye bachelorer præsentere deres projekter om centrale emner inden for professionsudvikling.

Denne eftermiddag sætter UCSJ rammen for drøftelser af uddannelsens bachelorprojekter med både andre studerende, undervisere og uddannelsernes aftagerfelt. Således inviteres du/I til at deltage og få en øget indsigt i et udsnit af det forgangne års bachelorprojekter.

Formål
Intentionen er at skabe konstruktiv refleksion og debat over projekternes metoder og problemstillinger. Dimittenderne får desuden mulighed for,  at øve deres formidling af bachelorprojekter og centrale pointer fra undersøgelse til tilhørere, der kan stille relevante og nysgerrige spørgsmål.

Har en bachelorstuderende eksempelvis lavet en bacheloropgave i samarbejde med en ekstern samarbejdspartner, er det oplagt for samarbejdspartneren, at komme her og høre mere om den endelige opgave.

Program
Kl. 13-15 præsenterer de studerende deres bachelorprojekter på markedspladsen i kantineområdet og i de tilstødende lokaler - her kan besøgende gå på opdagelse mellem standene og evt. tage en snak om projekterne med dimittenderne.

MØD OP! Tilmelding er ikke nødvendigt
(medmindre man er bachelorstuderende og skal deltage på udstillingen på selve dagen)

Arrangementet er gratis. Kaffe/the og let anretning kan købes i kantinen. Kantinen modtager kun betalingskort og mobilepay.

Campus Næstved

Parkvej 190
4700 Næstved
25. januar 201713:00 - 15:00
Cxense Display